filter_list

Filter

Kinderbestek van NumNum en Benjamins voor kindjes die net beginnen met eten.


Zelfstandig leren eten

Vanaf 6 maanden kun je jouw kindje leren zelfstandig te gaan eten, eerst zal dit met de handen zijn maar naarmate je kindje ouder wordt zal je kindje ook interesse krijgen om met een bestekje te gaan eten. Bij Moderne Moeders vind je speciaal kinderbestek wat ontwikkeld is voor de allerkleinsten.

NumNum

De NumNum bereidt de baby voor op eten met een lepel. In tegenstelling tot een lepel heeft de NumNum een platte kop hierdoor is er geen verkeerde manier om hem vast te houden, ook hoeft je baby met de NumNum niet op te scheppen en te balanceren. Dit betekent minder rommel voor de ouders, terwijl de baby de fijne motoriek ontwikkelt om zelf te leren eten met een lepel.

Benjamins schuifbestek

RvS kinderbestek speciaal ontworpen voor kleine kinderen en helemaal aangepast aan de beweging die ze (kunnen) maken. Dit setje kinderbestek bestaat uit een gebogen lepeltje en een schuifje zo kunnen ze gemakkelijk het eten op het lepeltje schuiven. Door de speciale vorm van het lepeltje kunnen ze deze gemakkelijk in hun mondje stoppen.

Geef kindjes de regie

Het lijkt misschien veel handiger om je kindje zelf eten te geven, maar als je je kleintje de regie geeft, heeft dat veel voordelen. Het stimuleert de ontwikkeling en de fijne motoriek. En doordat jij je baby zelf laat eten en het tempo en de hoeveelheid laat bepalen, verklein je het risico op overgewicht aanzienlijk. Onderzoek heeft uitgewezen dat baby’s die zelfstandig eten een kleinere kans hebben op obesitas op latere leeftijd. En tot slot bereid je kindje zich spelenderwijs voor op het eten met mes en vork.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.