JJ Rabbit vork en lepel
JJ Rabbit vork en lepel
Reviews | Review toevoegen

De ergonomische vork en lepel van JJ Rabbit zijn niet alleen handig maar ze zien er ook zeker heel vrolijk uit.

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 4,99
Prijs per set
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

JJ Rabbit ergonomische vork en lepel

De ergonomische vork en lepel van JJ Rabbit zijn niet alleen handig maar ze zien er ook zeker heel vrolijk uit. De vork en lepel zijn ergonomisch zo ontwikkeld dat kindjes er gemakkelijk zelfstandig mee leren eten.

De lepel is wat gebogen waardoor het voor je kindje gemakkelijker is om het opgeschepte eten naar de mond te brengen. Ook staan de randen van de lepel iets omhoog wat er voor zorgt dat het eten niet zo snel meer van de lepel afvalt. Want zeg nou zelf hoe vaak gaat dit bij het gebruik van een gewone lepel mis? Voordat je kindje het eten naar de mond heeft gebracht is dat er vaak al afgevallen.

Vriendelijk voor het milieu

De ergo vork en lepel zijn gemaakt van een milieuvriendelijk bioplastic je hoeft je dus zeker geen zorgen te maken over BpA, ftalaten, PVC, of ​​andere gevaarlijke chemische stoffen. En zijn de kindjes groot genoeg om met een 'normaal' bestek te eten dan kan je het bestek in de tuin begraven. Het bioplastic materiaal wordt in de grond namelijk afgebroken en is 100% composteerbaar.


Reiniging

De vork en lepel van JJ Rabbit zijn geschikt voor de vaatwasser (bovenste rek/lage temperatuur), of was het even snel af met de hand. Maar doe ze niet in de magnetron/oven.....

Dit setje bestek van JJ Rabbit is in rood, groen, geel of blauw verkrijgbaar.

Over JJ Rabbit

JJ Rabbit is een Amerikaans merk dat werd gestart door Kai en Michael in Brooklyn, NY. Kai komt uit de modewereld en Michael uit de consultancy.

Tijdens de zwangerschap van hun eerste kindje kwamen ze op het idee om producten voor kinderen te gaan ontwerpen, en zie daar....JJ Rabbit was geboren! Mooie design producten voor kinderen. Gemaakt van PLA/Bioplastic en Biologisch Katoen....dus 100% natuurlijk.


Kenmerken:

  • Vrij van BpA, ftalaten, PVC, of ​​andere gevaarlijke chemische stoffen.
  • Niet geschikt voor oven/magnetron.
  • Afwassen met water en een mild schoonmaakmiddel.
  • Vaatwasserbestendig (bovenste rek/lage temperatuur)
  • Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews