Chewbuddy Tubes
Reviews | Review toevoegen

De Chewbuddy Tubes bestaat uit een setje van 2 buisjes, het ene buisje is glad en de andere heeft kleine bobbeltjes voor extra sensorische prikkels. De buisjes passen op alle standaard pennen en potlo

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 8,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Chewbuddy Tubes

De Chewbuddy Tubes bestaat uit een setje van 2 buisjes, het ene buisje is glad en de andere heeft kleine bobbeltjes voor extra sensorische prikkels. De buisjes passen op alle standaard pennen en potloden. En ze helpen om de concentratie en focus te versterken. Ook is het mogelijk de buisjes om de touwtjes van de capuchon te schuiven of ze aan een ketting te dragen (ketting is niet inbegrepen).

Wil je de tubes als potlood topper of penhouder gebruiken, dan raad ik je aan de buisjes eerst een paar minuten in warm/kokend water te zetten (let op!) dit zorgt ervoor dat je de buisjes wat makkelijker over het potlood kan duwen.
 

De Chewbuddy Tubes zijn:

  • Een veilig alternatief voor het kauwen op vingers, knopen, potloden en speelgoed.
  • Gemaakt van medische klasse, FDA goedgekeurd materiaal.
  • Kan gesteriliseerd of gereinigd worden in de vaatwasser.
  • CE goedgekeurd.
  • Latex vrij.
  • Verkrijgbaar in 4 kleuren.

BELANGRIJK: Gebruik altijd onder direct toezicht en controleer regelmatig op slijtage. Slijtage is afhankelijk van de mondelinge behoeften van de gebruiker en hoe zwaar er op het product wordt gekauwd. Vervang de tubes bij tekenen van slijtage.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews