filter_list

Filter

Tandjes krijgen is een van de meest pijnlijke ontwikkelingsprocessen voor baby’s, het kauwen op een bijtspeeltje kan dan wat verlichting bieden. Bij Moderne Moeders vindt je bijtspeeltjes van de merken Jellystone Designs,Bumkins, AppeTEETHERS en Gumigem. Al deze speeltjes zijn gemaakt van 100% veilig siliconen, vrij van BPA, ftalaten, PVC en lood.


Bijtspeelgoed: de remedie bij het doorkomen van de eerste tandjes

Als de eerste tandjes doorkomen doet dit pijn doordat er druk op het tandvlees komt te staan. Bijtspeelgoed werkt pijnstillend, het verlicht de druk en masseert het tandvlees.

Bumkins bijtringen

Deze zal snel tot baby's favorieten behoren. De Bumkins bijtring is gemakkelijk vast te pakken voor de baby en daarom al te gebruiken vanaf 3 maanden. Prachtig kraamcadeau voor een pasgeborene of een babyshower.

 

AppeTEETHERS bijtspeeltjes

De AppeTEETHERS bijtspeeltjes zijn ontworpen met humor in het achterhoofd, maar veiligheid is prioriteit nummer één, zo zijn ze gemaakt van 100% veilig siliconen, vrij van BPA, ftalaten, PVC en lood.


Jellystone Design bijtspeeltjes

Jellystone Design bijtspeeltjes zijn gemaakt van 100% BPA vrije siliconen en kunnen in de koelkast gekoeld worden zodat je kindje er nog meer profijt van heeft bij doorkomende tandjes.

Alle bijtspeeltjes zijn gemakkelijk te reinigen in water met een mild schoonmaak middel.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.