MiniKOiOi bijtring
MiniKOiOi bijtring
Reviews | Review toevoegen

MiniKOiOi bijtring Als ouders zijn we er allemaal mee bekend het doorkomen van de eerst tandjes. Vaak gaat dit gepaard met allerlei vervelende kwaaltjes. Om het ongemak van de doorkomende tandjes w...

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 6,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

MiniKOiOi bijtring

Als ouders zijn we er allemaal mee bekend het doorkomen van de eerst tandjes. Vaak gaat dit gepaard met allerlei vervelende kwaaltjes. Om het ongemak van de doorkomende tandjes wat te verzachten kan er een de MiniKOiOi bijtring gebruikt worden. Het kauwen op deze bijtring zorgt er namelijk voor dat de tandjes gemakkelijker doorkomen en de pijn wat verzacht wordt.

De MiniKOiOi bijtring is makkelijk vast te houden door kleine handjes en heeft een afmeting van 12 x 16.5 x 1 cm. Voor extra pijnverlichting kan je de bijtring even in de koelkast leggen (niet in het vriesvak).

Onderhoud en materiaal

De MiniKOiOi bijtring is gemaakt van 100% siliconen vrij van BPA, PVC of ftalaten. Hij kan worden gesteriliseerd in kokend water of elektrische sterilisator. De bijtringen zijn getest en goedgekeurd voor EU-Norm.


Kenmerken:

  • Kan worden gesteriliseerd in kokend water of elektrische sterilisator.
  • Gemaakt siliconen.
  • Getest en goedgekeurd voor EU-Norm.
  • Veilige kleurstoffen.
  • Afmeting: 12 x 16.5 x 1 cm.
De producten van MiniKOiOi zijn Innovatief, Slim, Handig én Betaalbaar!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews