Bijtketting Drop
Reviews | Review toevoegen

Bijten of sabbelen kan helemaal veilig op deze leuke ketting en is ideaal bij het doorkomen van de eerste tandjes. Het tandvlees wordt gemasseerd bij het kauwen op de hanger en verlicht zo de pijn.

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 6,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Siliconen Bijtketting Drop

De drop in deze simpele siliconen bijtketting verwijst niet naar de kleur of de smaak, wel naar de druppelvormige hanger. Bijten of sabbelen kan helemaal veilig op deze leuke ketting en is ideaal bij het doorkomen van de eerste tandjes. Het tandvlees wordt gemasseerd bij het kauwen op de hanger en verlicht zo de pijn.

100% veilig

Schadelijke en/of chemische stoffen zoals ftalaten, BPA's, PVC, lood of latex vind je niet in onze kettingen. Onze sieraden zijn gemaakt van 100% veilig siliconen en daarnaast wordt ieder sieraad voorzien van een veiligheidssluiting. Met deze extra veiligheidsmaatregel kan er ongestoord gesabbeld en gekauwd worden. En mocht het nodig zijn; deze sluiting gaat gemakkelijk open als er hard aan de ketting word getrokken.

Kinderbijtketting

Ook kinderen met bijvoorbeeld autisme, prikkelverwerkingsproblemen of ADHD kunnen zeer gebaat zijn bij deze sieraden. Kauwen werkt spanningsregulerend en concentratieverhogend waarmee deze kettingen voorzien in een kauwbehoefte. En zeg nu zelf, kauwen op een van onze modieuze sieraden is om vele redenen een stuk beter dan kauwen op pennen, haren, touwtjes en andere dingen. Dat is vanaf nu gewoon verleden tijd.

Hoelang gaan de bijtsieraden mee?

De levensduur van de sieraden verschilt sterk per kind. Deze is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Het is afhankelijk van de bijtketting die je kiest en hoe dit past bij de kauwstijl van je kind. Is het sabbelen, of wordt er echt gekauwd? Is dit op een momentje waarop zenuwen de overhand hebben of heeft je kind doorlopend een kauwbehoefte? Is het sabbelen door doorkomende tandjes of krijgt de hanger een volledig gebit te verduren? Al deze factoren hebben effect op de levensduur van de ketting.

Omdat een gemiddeld kind niet bestaat is het moeilijk een gemiddelde levensduur aan te geven. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat er kinderen zijn die een sieraad in enkele dagen stukbijten en dat er aan de andere kant kinderen zijn die 8 tot 9 maanden met een sieraad doen. Als vuistregel is de levensduur van het sieraad 4 tot 12 weken.

 De sluiting en het koord van de ketting zijn niet geschikt om op te kauwen of bijten.

Kenmerken:

  • Gemaakt van siliconen
  • 100% veilig, vrij van BPA, weekmakers en PVC
  • Makkelijk wasbaar in de vaatwasser of met water en zeep
  • Met veiligheidssluiting
  • Geschikt voor kinderen met een gemiddelde tot stevige kauwbehoefte
  • Zonder toezicht niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  • Koord is in lengte aan te passen
  • Afmeting: 5 cm lang en 3,2 cm breed
let op: de weergave van de kleur op een computerscherm kan afwijken van de werkelijke kleur.
Uiteraard dien je geregeld de bijtketting en hanger te controleren op slijtage en indien nodig te vervangen.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews