Nederland
 

De verzendkosten staan voor Nederlandse klanten altijd vermeld in hun winkelwagen. De vaste verwerkingskosten binnen Nederland zijn € 3,95 voor brievenbuspost en € 5,95 voor pakketpost. 

Bestellingen worden als brievenbuspost, brievenbuspakje of pakketpost verstuurd, zodra de bestelling klaar is voor verzending ontvang je een mail.


Bestellingen boven de € 75,- verzenden wij gratis binnen Nederland.

 

België en Duitsland


Internationale klanten kunnen de verzendkosten zien door in het bestelproces te gaan en het verzendadres op te geven. De vaste verwerkingskosten binnen België en Duitsland zijn € 8,75.

Bestellingen worden als pakketpost verstuurd, zodra de bestelling klaar is voor verzending ontvang je een mail met daarin de track & Trace code.
 

Bestellingen boven de € 75,- verzenden wij gratis binnen België en Duitsland.

Bezorgen

Wanneer je op een werkdag vóór 21:00 uur bij mij bestelt en betaalt, zorgen wij dat het pakket de volgende werkdag aan PostNL wordt aangeboden. Deze zorgt er in 97% van de gevallen voor dat je je bestelling de volgende dag al in huis hebt.

Besteld vóór 15:00 uur op Levering in Nederland: Levering in België:
Maandag Woensdag Donderdag
Dinsdag Donderdag Vrijdag
Woensdag Vrijdag Zaterdag
Donderdag Zaterdag Dinsdag
Vrijdag Dinsdag* Woensdag
Zaterdag & Zondag Dinsdag* Woensdag

* Over het algemeen bezorgd PostNL niet op maandag


Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling af te halen. Je kunt dit aangeven in het bestelproces.

Wil je de bestelling betalen bij afhalen houd er dan rekening mee dat wij op de afhaallocatie geen pinapparaat hebben en dat je dus alleen gepast kunt betalen.

Bestelling naar het buitenland doen er in het algemeen 2 a 3 werkdagen langer over.