Spaar voor korting bij Modern Moeders!

Graag bedanken wij onze vaste en trouwe klanten en daarom hebben wij voor jullie een spaarpunten systeem in onze webshop. Met dit spaarpunten systeem kun je sparen voor kortingen op je aankopen.

Hoe verdien ik spaarpunten?

Je kan alleen spaarpunten verdienen als je een account hebt op deze website, maak deze dus snel aan. Daarna ontvang je bij elke aankoop in de webshop van Moderne Moeders spaarpunten. Bij elk product staat precies vermeld hoeveel spaarpunten je bij dat product ontvangt. Ook kun je extra punten verdienen door een review te schrijven op onze facebook pagina, het achter laten van een berichtje in het gastenboek of door het schrijven van een review bij één product.
 
•Voor iedere bestede € 1,- in onze winkel ontvang je 1 punt.
•Voor het plaatsen van een review op Webwinkelkeur ontvang je 10 punten.
•Voor het plaatsen van een review op Facebook ontvang je 5 punten.
•Voor een berichtje in het gastenboek ontvang je 5 punten.
•Voor het schrijven van een product review ontvang je 5 punten.

Wat zijn spaarpunten waard?

1 spaarpunt is €0,05 waard. Je kunt je gespaarde punten verzilveren in je winkelmandje. De korting wordt direct verwerkt in het totaalbedrag van je bestelling en vermeld op de factuur.

Hoe gaat het inleveren van spaarpunten in zijn werk?

Gespaarde punten kun je bij een volgende bestelling van minimaal € 5,- direct inwisselen voor korting, maar je mag natuurlijk ook nog even doorsparen voor een hogere korting.

Het inwisselen van punten doe je zo:
 
•Je logt in met je account.
•Je plaatst je bestelling.
•Je klikt op "punten inwisselen"

Kan ik mijn spaarpunten weggeven of inwisselen voor geld?

Het is helaas is niet mogelijk je spaarpunten in te wisselen voor geld. Je kunt de verzamelde spaarpunten alleen verzilveren bij een bestelling op modernemoeders.nl. De spaarpunten zijn gekoppeld aan je persoonlijke account, dus je kunt ze niet overdragen aan iemand anders. Het is ook niet mogelijk spaarpunten van verschillende accounts bij één bestelling te gebruiken.

Toch nog vragen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande toch nog een vraag, neem dan gerust even contact met mij op.

Log in of maak een account aan en verdien vandaag nog punten!