Over Moderne Moeders

Photo

Waar moederliefde overgaat in praktische producten

 
Producten door ouders, vanuit hun eigen ervaringen bedacht. Dat is wat webshop Moderne Moeders te bieden heeft. De producten die aangeboden worden zijn eerst uitvoerig door mij uitgetest. Op die manier weet ik zeker dat het product doet wat het zegt! Mijn naam is Wendy (’82), eigenaresse van Moderne Moeders.
 

Moderne Moeders

 
Het was een langgekoesterde wens om mijn eigen winkel te bezitten, daarom ben ik de webshop Moderne Moeders in 2013 gestart. Moderne Moeders heeft producten in het assortiment die maar weinig andere webwinkels bieden. Deze unieke producten richten zich op de ontwikkeling van kinderen, maar helpen ook bij de ongemakken die daarbij komen kijken. Denk hierbij aan de NumNum lepel. Deze lepel kalmeert het geïrriteerde tandvlees bij doorkomende tanden en/of kiezen en stimuleert gelijktijdig het zelfstandig leren eten!
 

Visie

 
De visie van Moderne Moeders:
  • Het moet voor iedere moderne moeder mogelijk zijn om producten te kopen die het leven leuker en makkelijker maken.
  • Een moderne moeder moet producten kunnen kopen die bijdragen aan de ontwikkeling en zelfredzaamheid van haar kind.
  • Iedere moderne moeder verdient producten die ontwikkeld zijn door medeouders over de hele wereld, die tegen dezelfde problemen aanliepen.
 

Over mij

 
Samen met mijn man en twee zoons, woon ik in een klein dorpje in Noord-Brabant. In het verleden heb ik een opleiding gedaan tot verzorgende IG en deed ervaring op in de kraamzorg en thuiszorg. Doordat ik toen nog vrij jong was en dit al een paar jaar deed was het tijd voor iets nieuws, iets wat minder zwaar was. Ik koos ervoor om in de detailhandel te gaan werken.
 
Door het feit dat zorgen in mijn bloed zat werd ik al gauw aangenomen en kon ik als verkoopmedewerker aan de slag. Al snel was het duidelijk dat ik de juiste kwaliteiten had en mocht ik een opleiding gaan doen tot hoofdverkoper. Daarna ging ik verder tot assistent bedrijfsleider. Ik heb de mogelijkheid gehad om een opleiding tot bedrijfsleider te volgen, maar omdat ik op dat moment bezig was om zwanger te worden van ons eerste kindje zag ik dat niet zitten. Ik vindt het zelf namelijk heel fijn als ik een groot deel van de opvoeding in eigen hand heb.
 
Na acht jaar de nodige ervaring te hebben opgedaan in een winkel, besloot ik in 2016 om fulltime aan mijn webshop Moderne Moeders te werken.
 

Mijn service

 
Moderne Moeders heeft een Webwinkel Keurmerk en hecht veel waarde aan een goede service. Wat kun je van mij verwachten:
  • Een persoonlijke aanpak.
  • Producten van goede kwaliteit, met keurmerk.
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.
  • Veilig en vol vertrouwen shoppen? Betaal met Afterpay!
Heb je een specifiek probleem waar je hulp voor nodig hebt? Heb je andere vragen of opmerkingen? Stuur dan vrijblijvend een mail naar:
 
info@modernemoeders.nl
 
 
Photo

In de media! 
Ouders van nu februari 2015
Ouders van nu februari 2015
Vermelding vakblad Kinderopvang december 2014
Vermelding vakblad Kinderopvang december 2014
Vermelding Anoniem 609 december 2014
Vermelding Anoniem 609 december 2014
Vermelding Baby op Komst Juni 2014
Vermelding Baby op Komst Juni 2014
Vermelding Trots magazine Maart/April 2014
Vermelding Trots magazine Maart/April 2014
Vermelding Anoniem nr. 598
Vermelding Anoniem nr. 598