NumNum 5 1
NumNum
Reviews | Review toevoegen

Pap of aardappelpuree, met de NumNum babylepel draait je baby zijn hand er niet voor om. Je baby zal door het baanbrekende ontwerp van de lepel snel en op spelende wijze zelfstandig leren eten

Verzendkosten

€ 2,95 

Standaard levertijd

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

€ 11,95
Prijs per set

Voorraad : 35

Aantal: 
Bestellen

De NumNum babylepel is de revolutionaire eerste stap naar zelf leren eten!

Pap of aardappelpuree, met de NumNum babylepel draait je baby zijn hand er niet voor om. Je baby zal door het baanbrekende ontwerp van deze lepel snel en op spelende wijze zelfstandig leren eten. De lepel heeft namelijk een platte kop en een kort handvat. Ideaal om door kleine handjes te worden vastgehouden. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat kinderen die zelf eten, later minder kans hebben op overgewicht.

Makkelijk hanteerbaar

Door de bijzondere vormgeving is de NumNum babylepel niet verkeerd vast te houden en makkelijker te hanteren dan een normale lepel. Je baby hoeft namelijk nog niet te scheppen of te balanceren. Terwijl je baby zijn fijne motoriek oefent tijdens het eten, levert de lepel op deze manier dan ook een positieve bijdrage aan minder rommel.

Verlichting bij doorkomende tandjes

Omdat de NumNum babylepel van zacht materiaal is gemaakt biedt het verlichting bij doorkomende tandjes. Juist omdat er gekozen is voor dit zachte materiaal kan je baby naar hartenlust op de lepel kauwen zonder de tandjes te beschadigen. Het kauwen op de lepel stimuleert de doorbloeding van het tandvlees waardoor je baby minder pijn ervaart.

100% veilig

De NumNum babylepel is gemaakt van hypoallergeen en zacht materiaal en hij is 100% veilig. Vrij van chemische middelen als PVC, BPA en ftalaten.

Twee lepeltjes

De NumNum babylepel wordt per twee stuks verpakt. Het oranje lepeltje heeft een kop met een open structuur. De open structuur zorgt ervoor dat het wat dikkere voedsel prima met deze lepel kan worden gegeten. Het blauwe lepeltje heeft daarentegen een kop met een geribbelde structuur. De geribbelde structuur zorgt ervoor dat het dunnere voedsel beter wordt vastgehouden. Zo heb je voor iedere maaltijd een geschikte lepel voor je baby.
 
Nogmaals de eigenschappen op een rij:
 • De NumNum babylepel is geschikt  voor baby’s vanaf 6+ maanden
 • In tegenstelling tot een normale lepel heeft de NumNum babylepel een platte kop. Hierdoor is er geen verkeerde manier om hem vast te houden.
 • 100% veilig, vrij van PVC, BPA en ftalaten.
 • Hypoallergene materialen.
 • De lepel heeft een voorgevormd, speciaal ontworpen handvat om comfortabel en veilig in een kinderhandje te passen.
 • De NumNum babylepel heeft een zachte textuur wat pijnlijk tandvlees bij baby's kalmeert
 • Het oranje lepeltje heeft een kop met open structuur wat het dikkere voedsel beter vasthoudt.
 • Het blauwe lepeltje heeft een kop met een geribbelde structuur wat het dunnere voedsel beter vasthoudt.
En de voordelen:
 • Je baby hoeft niet op te scheppen en te balanceren, hierdoor word er minder geknoeid.
 • Door de platte kop is er geen verkeerde manier om de lepel vast te houden.
 • Stimuleert de ontwikkeling van je baby.
 • Baby's zelf laten eten voorkomt overgewicht.
 • Minder kans op obesitas op latere leeftijd (volgens onderzoek).
 • Bereidt de baby voor op eten met een lepel.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Max -

Heel cool! Mijn kind gebruikt het om in haar prutje te dippen, en dan blijft er vanzelf eten aan de lepel kleven! Zou ik echt aan iedere moeder aanraden.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

Complete bundel

€ 26,50

Bestellen

Relevante producten