filter_list

Filter

 


Bezig met laden...
25%
visibility
shopping_cart

Dames bijtarmband Grace Aqua Blue

11,95

8,95

Smartmama Chewelry Bijtsieraden

Baby’s zijn over het algemeen enorm geinteresseerd in de kettingen en armbanden die om hun moeder hangen. Doordat alles beweegt en kleur heeft, willen ze het grijpen, vasthouden, er aan trekken en in hun mond stoppen. Vele sieraden zijn daarvoor te kostbaar, bevatten kleine onderdelen of zijn anderszins mogelijk schadelijk voor de kleine hummel. Om risico’s te beperken, brengen moeders in de babytijd het dragen van hun sieraden vaak terug tot een minimum. Dat is jammer, want juist in die tijd als prille moeder heb je er behoefte aan gezien te worden en je goed te voelen!

Een kleurrijke afleiding voor kleintjes tijdens het dragen en borstvoeden

Chewelry biedt een dubbel effectieve uitkomst op het niet meer kunnen dragen van sieraden. Deze collectie van trendy kettingen en armbanden is namelijk gemaakt van speciaal daarvoor ontwikkelde bijtkralen. Bijtkettingen en bijtarmbanden gemaakt van silliconen, veilig voor baby's. Een kleurrijke afleiding voor kleintjes tijdens het dragen en borstvoeden of andere interacties met mama. Wanneer tandjes doorkomen helpt het kauwen erop bovendien uitstekend tegen het bijbehorend ongemak. Kleintjes kauwen, zeker in die periode, altijd graag op iets en hoe leuk is het dan wanneer mama’s sieraad dan favoriet is.
 

Bijtsieraden voor mama's, 100% veilig voor baby's

Vrij van schadelijke stoffen

De bijtkralen zijn van 100% silliconen en vrij van alle schadelijke stoffen zoals BPA. Het draad van elk sierraad en de veiligheidssluiting van elke ketting is speciaal geschikt voor grijpgrage handjes. Doordat alle sierraden makkelijk te reinigen zijn met water en zeep en tevens vaatwasserbestendig, heb je alles zo weer schoon en sjiek na een intensieve bijtsessie.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.